Аналіз порушень в роботі АЕС України, які сталися протягом 2008 року - Гашев, М.Х.; Лігоцький, О.I.; Печериця, Л.М.; Носовський, А.В. (Ядерна та радіаційна безпека, 2009)
Наведено аналіз потоку порушень, які сталися на АЕС України протягом 2008 року, за рядом напрямків, що характеризують експлуатаційну безпеку.