Об эффектах землетрясений в геомагнитных пульсациях и их возможной природе - Довбня, Б.В. (Геофизический журнал, 2011)
За даними геофізичних обсерваторій “Борок” і “Коледж” виявлено, що геомагнітні пульсації в діапазоні від мілігерц до декількох герц реагують на сейсмічні події. Наведено приклади, що ілюструють характер впливу сейсмічної активності на режим пульсацій різних типів. Обговорено можливі механізми такого впливу.