Цифровые сейсмические регистраторы и их калибровка - Щербина, С.В. (Геофизический журнал, 2011)
Описано цифрові сейсмічні станції, які розроблені у відділі сейсмології Інституту геофізики НАН України в 2006—2007 рр., а також модернізацію сейсмоприймачів для використання їх під час мікросейсмічного районування. Наведено приклади записів локальних вибухів, розглянуто спосіб калібрування мікросейсмічної апаратури.