Напiводнорiдна елiптична задача з додатковими невiдомими функцiями в крайових умовах - Чепурухiна, I.С. (Доповіді НАН України, 2015)
Дослiджено елiптичну крайову задачу для однорiдного диференцiального рiвняння, яка мiстить додатковi невiдомi функцiї у крайових умовах. Доведено, що оператор, який вiдповiдає цiй задачi, є обмеженим i нетеровим у пiдходящих парах гiльбертових просторiв Соболєва i iзотропних просторiв Хермандера, що утворюють двобiчну уточнену соболєвську шкалу. Для останнiх показниками регулярностi служать довiльнi дiйсне число i додатна функцiя, повiльно змiнна на нескiнченностi за Караматою. Доведено теореми про апрiорну оцiнку узагальнених розв’язкiв задачi та їх регулярнiсть.