ідентифікація екзометаболітів штаму Bacillus amyloliquefaciens subsp. plantarum IМВ В-7404 з антифунгальною активністю - Драговоз, І.В.; Леонова, Н.О.; Зелена, Л.Б.; Ребрієв, А.В.; Авдєєва, Л.В. (Доповіді НАН України, 2015)
Проведено iдентифiкацiю екзометаболiтiв штаму B. amyloliquefaciens subsp. plantarum IМВ В-7404, що обумовлюють його антифунгальну активнiсть. З використанням MALDI-TOF мас-спекрометрiї i молекулярно-генетичних методiв аналiзу показано, що лiпопептиднi антибiотики дослiджуваного штаму належать до родини фенгiцинiв.