Вимоги з безпеки при використанні джерел іонізуючого випромінювання в гамма- дефектоскопії - Богорад, В.І.; Литвинська, Т.В.; Носовський, А.В.; Рязанцев, В.Ф.; Тріпайло, Р.Ф. (Ядерна та радіаційна безпека, 2010)
Розглянуто сучасні вимоги з безпеки під час використання гамма-дефектоскопічних приладів. Висвітлено підходи та ре комендації, які розроблено з урахуванням вітчизняного та міжнародного досвіду, зі створення нормативного документа щодо вимог з безпеки провадження практичної діяльності з радіонуклідної дефектоскопії.