Зауваження громадськості щодо продовження експлуатації енергоблоків АЕС України у понадпроектний термін - Хмара, Д.О. (Ядерна та радіаційна безпека, 2010)
Наведено результати виконаного автором аналізу проблеми продовження терміну експлуатації (ПТЕ) енергоблоків АЕС в Україні, з якого випливає, що найбільш доцільним на сьогодні є зупинка блоків АЕС, термін яких добіг кінця.