Проблемні питання ефективного використання досвіду експлуатації АЕС України - Печериця, Л.М.; Лігоцький, О.І.; Носовський, А.В.; Гашев, М.Х. (Ядерна та радіаційна безпека, 2010)
Наведено огляд проблемних питань ефективного використання досвіду експлуатації, виявлених під час виконання науково-дослідної роботи «Оперативний та технологічний аналіз порушень у роботі АЕС України», запропоновано шляхи їх вирішення.