Розрахунок вартості науково-дослідних робіт з ядерної та радіаційної безпеки - Мацулевич, Н.Є.; Носовська, А.А. (Ядерна та радіаційна безпека, 2010)
Розглянуто питання методичного забезпечення проце-су оцінки вартості науково- дослідних робіт, що проводяться в сфері регулювання ядерної та радіаційної безпеки. Наведено основні методичні рекомендації до визначення норм часу на виконання науково-дослідних робіт з ядерної та радіаційної безпеки.