Концепція антитерористичної діяльності на радіаційно-ядерних об`єктах - Іванов, П.А.; Зеліков, О.С.; Нефьодов, О.С.; Тонких, В.О.; Пастухова, О.М. (Ядерна та радіаційна безпека, 2010)
Наведено коротку інформацію щодо концепції системної антитерористичної діяльності на радіаційно-ядерних об’єктах, націленої на захист об’єктів від можливих терористичних актів і злочинів терористичної спрямованості. Розглянуто принципи організації роботи й взаємодії суб’єктів боротьби з тероризмом єдиної державної системи запобігання, реагування і припинення терористичних актів та мінімізації їх наслідків.