Комунікативна природа ціннісних ідей парламентаризму - Кочубей, Л. (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2007)
Рецензія на монографію: Ганжуров Ю. С. Парламент України в політичній комунікації. — К.: Україна, 2007. — 352 с.