Аналіз впливу поля завади на точність вимірювання магнітного моменту зональної гармоніки квадрупольної складової поля технічного об`єкта - Дегтярьов, В.В. (Автоматическая сварка, 2001)
Знайдено адитивну похибку вимiрювання осьового магнiтного моменту квадрупольноï складовоï магнiтного поля технiчного об'єкту однокомпонентним чотириточковим магнiтометричним пристроєм.