Что-то неладно в комплексной модели литосферы континентальной окраины Антарктического полуострова - Русаков, О.М. (Геофизический журнал, 2011)
Проаналізовано комплексну геофізичну і петрологічну моделі літосфери континентальної окраїни Антарктичного півострова.