Метеотемпературні поля в масивах порід (як фактор впливу на результати деформографічних спостережень на РГС “Берегове” у Закарпатті) - Назаревич, А.В.; Микита, А.Ю. (Теоретичні та прикладні аспекти геоінформатики, 2010)
У роботі за результатами досліджень температурного режиму масиву порід та повітря штольні РГС “Берегове” та за теоретичними даними описано деякі особливості поширення метеотемпературних полів у масивах порід, оцінено їх вплив на результати деформографічних досліджень.