Дослідження змін екологічного стану гідродинамічної складової системи підземних вод території м. Луганська - Кошляков, О.Є.; Мокієнко, В.І.; Диняк, О.В.; Кошлякова, І.Є. (Теоретичні та прикладні аспекти геоінформатики, 2010)
Наведено результати дослідження та кількісний аналіз змін екологічного стану складної гідродинамічної системи в умовах техногенного навантаження на прикладі м. Луганська за допомогою статистичних моделей.