Назарчуку Зіновію Теодоровичу — 50 років (Автоматическая сварка, 2002)
12 квітня 2002 р. виповнилося 50 років Зіновію Теодровичу НАЗАРЧУКУ, доктору фізико-математичиих наук, професору, члену-кореспонденту Національної академії наук України, заступнику директора з науково-дослідної роботи Фізико-механічного інституту ім. Г. В. Карпенка НАН України (м. Львів).