Оцінка впливу додаткової системи аварійної живильної води на показник частоти пошкодження активної зони реакторів ВВЕР440/213 на прикладі енергоблоків №№ 1, 2 Рівненської АЕС - Ковтонюк, П.І.; Севбо, О.Є.; Невмержицький, В.П.; Охрімчук, В.В.; Очаковська, О.О. (Ядерна та радіаційна безпека, 2012)
За допомогою засобів імовірнісного аналізу безпеки оцінено вплив додаткової системи аварійної живильної води на показник частоти пошкодження активної зони реакторів енергоблоків №№ 1, 2 РАЕС. Порівнюються результати впливу попереднього та впровадженого технічного проекту системи на цей показник. Показано особливості моделювання елементів системи. Ключові слова: аналіз безпеки енергоблоків, ВВЕР-440, множинні відмови устаткування, зона без розриву, імовірнісний аналіз безпеки, частота пошкодження активної зони, додаткова система аварійної живильної води, вихідні події аварій, дерево подій, дерево відмов.