Узагальнений аналіз порушень у роботі АЕС України з блоками ВВЕР за період 2001—2011 рр. - Гашев, М.Х.; Лігоцький, О.І.; Недбай, С.В.; Носовський, А.В. (Ядерна та радіаційна безпека, 2012)
Наведено аналіз порушень, що сталися на АЕС України з блоками ВВЕР протягом 2001—2011 рр., за рядом напрямів, які характеризують експлуатаційну безпеку.