Політико-правові засади концепції національних інтересів України - Медвідь, Ф. (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2007)
У статті аналізуються нормативно-правові акти, що складають основу політико-правової бази концепції національних інтересів України. Пропонується авторське бачення концептуальних підходів до розуміння національних інтересів та їх класифікації.