Сравнительный анализ микрозондов электрического каротажа различной геометри - Миронцов, Н.Л. (Геофизический журнал, 2012)
Розглянуто різні варіанти розташування електродів мікрозондів на поверхні «башмака»: AMNB, NAMB, BAMN, для яких за допомогою математичного моделювання досліджено питання якісного розчленовування тонкошаруватого розрізу. На основі порівняльного аналізу отриманих результатів запропоновано оптимальну геометрію мікрозондів, що дає змогу кількісно інтерпретувати дані мікрокаротажу.