Ювілеї. Іван Матвійович Неклюдов (Ядерна та радіаційна безпека, 2010)
Вітаємо генерального директора Національного наукового центру “Харківський фізико-технічний інститут”, доктора фізико-математичних наук, професора, академіка-секретаря Відділення ядерної фізики та енергетики Національної академії наук, академіка Неклюдова Івана Матвійовича з 75-річчям.