Ювілеї. Олександр Олександрович Ключников (Ядерна та радіаційна безпека, 2010)
Вітаємо директора Інституту проблем безпеки атомних електростанцій Національної академії наук України, доктора технічних наук, професора, академіка Національної академії наук України Ключникова Олександра Олександровича з 65-річчям!