Методичні рекомендації з оцінки ефективності систем фізичного захисту ядерних установок - Корницький, А.В.; Костенко, О.В.; Петропавлівський, Є.І.; Кравцов, В.І.; Кузьмяк, І.Я.; Кушка, В.М. (Ядерна та радіаційна безпека, 2010)
Викладено методичні рекомендації з проведення експертизи фізичного захисту ядерних установок, радіоактивних речовин та пунктів зберігання радіоактивних речовин на етапах їх проектування, будування, експлуатації й виводу з експлуатації, а також під час роботи з радіоактивними речовинами.