Критерії відповідності організацій на право проведення навчання та перевірки знань з радіаційної безпеки - Асламова, Л.І. (Ядерна та радіаційна безпека, 2010)
Проведено аналіз системи навчання та перевірки знань з радіаційної безпеки при використанні джерел іонізуючого випромінювання. Запропоновано критерії відповідності організацій на право проведення навчання та перевірку знань з радіаційної безпеки.