Програма розвитку Державного науково-технічного центру з ядерної та радіаційної безпеки на 2010–2012 роки - Валігун, Н.П.; Воробей, І.І.; Мацулевич, Н.Є. (Ядерна та радіаційна безпека, 2010)
Представлено основні положення Програми розвитку Державного науково- технічного центру з ядерної та радіаційної безпеки на 2010–2012 роки, що спрямована на розвиток науково-технічної підтримки державного регулювання ядерної та радіаційної безпеки.