Аналіз вимог до систем управління безпекою на всіх етапах життєвого циклу ядерних установок - Валігун, Н.П.; Єсипенко, Ю.М.; Дімітрієва, Д.О.; Воробей, І.І. (Ядерна та радіаційна безпека, 2011)
Наведено результати аналізу сучасних міжнародних підходів до впровадження та функціонування системи управління й наявної в Україні нормативної бази, а також висвітлено низку важливих питань, відображення яких у системі управління сприятиме підвищенню безпеки на всіх етапах життєвого циклу ядерних установок.