Міжнародна науково-практична конференція «Науково-технічна підтримка регулювання ядерної та радіаційної безпеки» (Ядерна та радіаційна безпека, 2012)
22 березня 2012 року в м. Києві (Україна) відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Науково-технічна підтримка регулювання ядерної та радіаційної безпеки» з нагоди 20-річчя створення Державного науково-технічного центра з ядерної та радіаційної безпеки (ДНТЦ ЯРБ). Її організаторами виступили Державна інспекція ядерного регулювання України, Національна академія наук України та ДНТЦ ЯРБ. Мета конференції — обмін досвідом між організаціями науково-технічної підтримки органів державного регулювання ядерної та радіаційної безпеки різних країн, обговорення ролі й стратегічних дій з підвищення рівня безпеки ядерних технологій.