Ювілеї. Григорій Володимирович Громов (Ядерна та радіаційна безпека, 2013)
Сердечно вітаємо з 60-річчям начальника відділу радіаційного захисту ДНТЦ ЯРБ, кандидата фізико-математичних наук Богорада Володимира Івановича.