План дій щодо впровадження на АЕС України заходів з підвищення безпеки за результатами стрес-тестів - Бойчук, В.С.; Гашев, М.Х.; Миколайчук, О.А.; Громов, Г.В.; Дибач, О.М.; Жабін, О.І.; Воронцов, Д.В.; Рижов, Д.І.; Інюшев, В.В.; Носовський, А.В.; Шоломицький, С.Е. (Ядерна та радіаційна безпека, 2013)
На виконання затвердженого Європейською групою регуляторів ядерної безпеки (ENSREG) Плану дій за результатами партнерської перевірки результатів стрес-тестів європейських АЕС, розроблено відповідні національні плани щодо подальшого підвищення безпеки АЕС. Національні плани дій винесені на громадське та експертне обговорення. В статті представлено огляд Національного плану дій України, а також заходів з підвищення безпеки, що передбачені для впровадження на діючих АЕС.