Розробка вимог і критеріїв з радіаційної безпеки циклотронного виробництва ізотопів та їх застосування в діагностиці методом позитрон-емісійної томографії - Богорад, В.І.; Литвинська, Т.В.; Бєлов, Я.Ю.; Носовський, А.В.; Слепченко, О.Ю.; Чуприна, С.В.; Тріпайло, Р.Ф. (Ядерна та радіаційна безпека, 2013)
Розроблено вимоги та критерії радіаційної безпеки циклотронного виробництва ізотопів та їх застосування в діагностиці методом позитрон-емісійної томографії, які, за умови дотримання їх ліцензіатом, гарантуватимуть належний рівень радіаційного захисту, сприятимуть підвищенню ефективності ліцензування й нагляду за провадженням цієї діяльності.