Ювілеї. Віктор Миколайович Васильченко (Ядерна та радіаційна безпека, 2013)
Щиро вітаємо директора Державного підприємства «Державний науково-інженерний центр систем контролю та аварійного реагування» (ДП «ДНІЦ СКАР») Міненерговугілля України, заслуженого енергетика України, кандидата технічних наук Віктора Миколайовича Васильченка з 60-річчям!