Щодо гармонізації нормативних документів з ядерної та радіаційної безпеки, дія яких поширюється на АЕС, із референтними рівнями Західноєвропейської асоціації органів регулювання ядерної безпеки (WENRA) - Бойчук, В.С.; Миколайчук, О.А.; Громов, Г.В.; Дибач, О.М.; Годованюк, Г.М.; Носовський, А.В. (Ядерна та радіаційна безпека, 2014)
Представлено результати самооцінки системи нормативних документів України з ядерної та радіаційної безпеки, дія яких поширюється на АЕС, на відповідність референтним рівням Західноєвропейської асоціації органів регулювання ядерної безпеки (WENRA). Надано пропозиції щодо вдосконалення нормативних документів за результатами самооцінки.