Ювілеї. Халімончук Володимир Адамович (Ядерна та радіаційна безпека, 2014)
Щиро вітаємо начальника відділу нейтронно-фізичних процесів ядерних установок Державного підприємства «Державний науково-технічний центр з ядерної та радіаційної безпеки», члена редколегії журналу «Ядерна та радіаційна безпека», кандидата технічних наук Халімончука Володимира Адамовича з 65-річчям!