Ювілеї. Дубковський В’ячеслав Олександрович (Ядерна та радіаційна безпека, 2014)
Щиро вітаємо завідувача кафедри атомних електричних станцій Одеського національного політехнічного університету, заступника головного редактора журналу «Ядерна та радіаційна безпека», доктора технічних наук, професора Дубковського В’ячеслава Олександровича з 60-річчям!