Патріотизм в Україні: уроки минулого, сучасний стан, погляд у майбутнє - Гула, Р.В. (Архіви України, 2013)
Розглядаються основні проблеми патріотичного виховання в сучасному українському суспільстві. Робиться спроба власної інтерпретації даних понять з урахуванням філософських категорій.