Про деякі питання організації роботи науково-методичної ради державного архіву (з досвіду роботи Центрального державного науково-технічного архіву України) - Балишев, М.А. (Архіви України, 2013)
Висвітлено практичний досвід ЦДНТА України з організації роботи Науково-методичної ради архіву.