Автоматизація процесу побудови мікрофільмів страхового фонду документації під час підготовки до мікрофільмування КОМ-системою "SMA 51” - Водолажська, T.O.; Ільїн, С.В.; Попков, Д.Ю. (Архіви України, 2013)
Досліджено питання щодо автоматизованої побудови мікрофільмів стра хового фонду документації на надану в електронному вигляді документацію. Визначено технологічні операції, що потребують автоматизації (розбивка зо бражень на задані формати, автоматизоване розташування трафаретів, авто матизоване перейменування файлів). Описано функціональні можливості роз робленого програмного забезпечення.