«Biodiversity: Research and Conservation» — новий польський ботанічний часопис - Протопопова, В.В.; Шевера, М.В. (Інститут ботаніки ім. М.Г. Холодного НАН України, 2008)
Інформація про журнал: Biodiversity: research and conservation. — ed. b. jackowiak. — 2006. — Vol. 1—2, 3—4. — Adam Mickiewicz University, Poznan, Poland