Тенденції та перспективи розвитку сайтобудування, їх вплив на архівне копіювання веб-сайтів - Купрунець, Т.Я. (Архіви України, 2013)
Окреслено причини популярності мережі Інтернет як середовища та веб- сайту для подання задокументованої інформації, розглянуто основні тенденції розвитку технологій створення веб-сайтів, проаналізовано вплив зазначених тенденцій на архівне копіювання веб-сайтів.