Дискурс шістдесятництва в українському документальному кіно (за документами ЦДКФФА України ім. Г.С. Пшеничного) - Касян, Л.Г. (Архіви України, 2013)
Здійснено аналіз кінодокументів із фондів Центрального державного кінофотофоноархіву України ім. Г.С. Пшеничного, які висвітлюють явище шістдесятництва в історії України ХХ століття.