Фотодобірка. До 100-річчя від дня народження М. М. Амосова - Любарська, Л.В. (Архіви України, 2013)
Подано інформацію про аудіовізуальні документи з фондів Центрального державного кінофотофоно-архіву України ім. Г.С. Пшеничного про життя та наукову діяльність М. М. Амосова.