Міжнародна науково-практична конференція "Документація в інформаційному суспільстві”: ефективне управління електронними документами - Гаранін, О.Я. (Архіви України, 2013)
20–21 листопада 2013 р. у Москві відбулася XX Міжнародна науково-практична конференція “Документація в інформаційному суспільстві: ефективне управління електронними документами”.