Результати науково-технічної діяльності ДНТЦ ЯРБ за 2009 рік - Валігун, Н.П.; Воробей, І.І.; Кравченко, Н.А.; Артюшенко, В.В. (Ядерна та радіаційна безпека, 2010)
Представлено результати діяльності Державного підприємства «Державний науково-технічний центр з ядерної та радіаційної безпеки» у 2009 р. з розвитку системи нормативного регулювання, виконання експертиз ядерної та радіаційної безпеки, науково-технічної підтримки наглядової функції, аналітичних досліджень з обґрунтування регулюючих рішень тощо.