"На вічному шляху до Тараса (1814–1861)” - Олійник, О.Г. (Архіви України, 2014)
27 лютого 2014 року у виставковій залі ЦДАМЛМ України відбулося урочисте відкриття виставки фото- та архівних документів “На вічному шляху до Тараса (1814 – 1861)” до 200-річчя від дня народження Т.Г. Шевченка.