Образ Т. Г. Шевченка на тлі доби у фотодокументах з колекції ЦДКФФА України ім. Г. С. Пшеничного - Любарська, Л.В. (Архіви України, 2014)
Подано фотодокументи з фондів ЦДКФФА України ім. Г. С. Пшеничного до 200-річчя від дня народження Т. Г. Шевченка.