На межі епох: до 20-річчя прийняття Закону України про Національний архівний фонд - Гаранін, О.Я. (Архіви України, 2014)
Актуалізується інформація про історію створення першого українського закону про архіви, розкриваються передумови та обставини, в яких відбувалася нормотворчість, надається оцінка прийняттю документа.