Проблеми перероблення описів та переведення на єдині форми обліку фондів Компартії України - Лєннікова, Н.В.; Дем’янов, В.М. (Архіви України, 2014)
Розглянуто основні проблеми щодо перероблення описів та переведення на єдині форми державного обліку фондів Компартії України, а також практичний досвід їх вирішення в Державному архіві Луганської області.