Архівні фонди Російської Федерації як джерело для вивчення історії авіаційної промисловості України 20–40-х рр. ХХ ст. - Харук, А.І. (Архіви України, 2014)
Розглянуто фонди архівів Російської Федерації з точки зору можливості використання їх матеріалів для дослідження історії розвитку авіаційної промисловості України. Основна увага зосереджена на фондах Державного архіву Російської Федерації, Російського державного військового архіву та Російського державного архіву соціально-політичної історії.