Репрезентативніть фонду "Український науково-дослідний інститут металів” у Центральному державному науково-технічному архіві України для дослідження історії розвитку металургії в Україні - Балишев, М.А.; Алєксєєнко, А.О. (Архіви України, 2014)
Розглянуто склад і зміст документів фонду Р-13 “Український науково-дослідний інститут металів” Центрального державного науково-технічного архіву України, зроблено оцінку їх репрезентативності для дослідження історії розвитку металургії в Україні.