23-й Міжнародний день архівів та 7-а осіння архівна школа Міжнародного інституту архівної справи міст Трієста та Марібору - Ус, О.М. (Архіви України, 2014)
Висвітлено роботу 23-го Міжнародного дня архівів та 7-а осінньої школи Міжнародного інституту архівної справи міст Трієста та Марібору.